Onderhoud

Onderhoud volgens de voorschriften van de constructeur

Wij verzekeren elk periodiek onderhoud van uw voertuig volgens de exacte voorschriften van het automerk. 
Uw garantie blijft dus steeds behouden, volgens de Europese wetgeving! *

Herstelling van alle merken

Onze mecaniciens zijn uitgerust met de beste elektronische diagnosetoestellen en sporen de defecten van uw voertuig op en repareren ze even goed als uw concessiehouder dit zou doen.

Behoud fabrieksgarantie

Als Europese consument mag u uw wagen laten onderhouden en herstellen waar u wilt. Dit is wettelijk bepaald.*

*De wet is van toepassing vanaf de eerste dag van in vervoerstelling van uw wagen, voor al uw onderhoudstussenkomsten en herstellingen, met inbegrip van de geplande nazichten.
De wettelijke garantie van 2 jaar, verschuldigd door de constructeur, eventueel gratis verlengd, blijft behouden, zelfs als de tussenkomsten worden uitgevoerd buiten het erkende constructeurs netwerk. Deze tussenkomsten moeten worden uitgevoerd met respect voor de aanbevelingen van de constructeur. De constructeurs behouden zich voor om bepaalde tussenkomsten binnen hun erkende netwerk uit te voeren: technische terugroeping, gratis onderhoud, tussenkomsten binnen de waarborg.
Wettelijke gelijkvormigheidsgarantie, eventueel verlengd, conform paragraaf 69 van de aanvullende richtsnoeren (2010/C 138/05) betreffende verticale beperkingen in overeenkomsten voor de verkoop en herstelling van motorvoertuigen en voor de distributie van reserveonderdelen voor motorvoertuigen – PBEU – 28/05/2010.

Back to top